Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til jannis25Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til par_30Profilbildet til dia***Profilbildet til pompelProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til h_frodeProfilbildet til runAProfilbildet til TommybProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til oslokosProfilbildet til FreshnessProfilbildet til MannTrondheim
Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til kastrdProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til regntøymannProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)

IrInA_Bi,real meetings

@irina
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt IrInA_Bi,real meetings:Disse profilene har IrInA_Bi,real meetings besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje