Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til hotnoProfilbildet til LadysmanProfilbildet til NinnaProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til MaykieProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Difference___Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til SoffiProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til SamehadaProfilbildet til NoMoreMrNiceguy
Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til mizzyProfilbildet til Joachim*Profilbildet til OlavsenProfilbildet til JimBodenProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til BrumProfilbildet til Fresia4Profilbildet til ToremannProfilbildet til .LisetvProfilbildet til dia***Profilbildet til MaykieProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til leandroProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Sammi

IrInA_Bi,real meetings

@irina
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt IrInA_Bi,real meetings:Disse profilene har IrInA_Bi,real meetings besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje