Profilbildet til leandroProfilbildet til harepusenProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Isabella10Profilbildet til pitt76Profilbildet til Plu2Profilbildet til Hilde79Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til AlexanderProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Bottom
Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til PlatinumProfilbildet til C.lop14Profilbildet til MolliProfilbildet til MedusaProfilbildet til nattroseProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til LærerenProfilbildet til AsveigProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Ready4funProfilbildet til nelg90

IrInA_Bi,real meetings

@irina
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt IrInA_Bi,real meetings:Disse profilene har IrInA_Bi,real meetings besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje