Profilbildet til BillProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Skeva91Profilbildet til LadyStarProfilbildet til lalaparProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til JontassProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til 33Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Mossing34Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til NåProfilbildet til Softfeet
Profilbildet til LeneaProfilbildet til Lica89Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til veilchenProfilbildet til afrikarProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til LatexfunProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til KristiansenProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til mrtore

IrInA_Bi,real meetings

@irina
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt IrInA_Bi,real meetings:Disse profilene har IrInA_Bi,real meetings besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje