Profilbildet til MehtevasProfilbildet til JiJiProfilbildet til godheksaProfilbildet til i love boysProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til dp72Profilbildet til blaithinProfilbildet til bbck osloProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til SwededarterProfilbildet til AskimMannProfilbildet til SuzProfilbildet til orphansProfilbildet til StianProfilbildet til AnalFist39_Oslo_Passiv
Profilbildet til MehtevasProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til AndroidProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Skeva91Profilbildet til wille455Profilbildet til KWGProfilbildet til DonGrisProfilbildet til ScorpionProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til ZeroProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til -MissV-Profilbildet til Trh1980

IrInA_Bi,real meetings

@irina
aktiv 7 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt IrInA_Bi,real meetings:Disse profilene har IrInA_Bi,real meetings besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje