Profilbildet til JavhaxProfilbildet til tinaProfilbildet til Modesty56Profilbildet til sluggernProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til StrazoProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til BBW28Profilbildet til GiggSProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Tony21Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til SkittenOslojente
Profilbildet til Erik1337Profilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Tara84Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til krsflortProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til RogermadsProfilbildet til IronheartProfilbildet til SuzProfilbildet til KaisaProfilbildet til DrYvilProfilbildet til sverre89Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til nordicsound

IrInA_Bi,real meetings

@irina
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt IrInA_Bi,real meetings:Disse profilene har IrInA_Bi,real meetings besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje