Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til ElviraProfilbildet til guttenProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til trond`enProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Lars80Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Skeva91Profilbildet til Flekka18Profilbildet til JimBodenProfilbildet til BB-btm4top
Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til binittedal31Profilbildet til JaNuSProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til AlesioProfilbildet til Isabella10Profilbildet til skurk3Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til InnlandetProfilbildet til EscobarProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til LangbeinProfilbildet til 2KosProfilbildet til Sigvegal

IrInA_Bi,real meetings

@irina
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt IrInA_Bi,real meetings:Disse profilene har IrInA_Bi,real meetings besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 5 timer, 9 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 5 timer, 9 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje