Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til gameroslProfilbildet til nelg90Profilbildet til yanaProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Floppa1Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til snirlenProfilbildet til latex66Profilbildet til stian93Profilbildet til brollProfilbildet til xantippeProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MAN
Profilbildet til Joey77Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Lez 40Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Par på camProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til PhenrikProfilbildet til CulprateProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til blaithin

IrInA_Bi,real meetings

@irina
aktiv 1 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt IrInA_Bi,real meetings:Disse profilene har IrInA_Bi,real meetings besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje