Profilbildet til par3427Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til KimmernProfilbildet til Lars80Profilbildet til InnlandetProfilbildet til BergenoProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til ZaxProfilbildet til shaftyProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til godheksaProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Humlevatn
Profilbildet til sabriinaProfilbildet til jente2011Profilbildet til Julie00Profilbildet til CindyCDProfilbildet til LululuuProfilbildet til Fin g30Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til yanaProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til PSYllonProfilbildet til pitt76Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til **WanjaProfilbildet til chip

IrInA_Bi,real meetings

@irina
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt IrInA_Bi,real meetings:Disse profilene har IrInA_Bi,real meetings besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 43 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 43 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje