Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til KvastenProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Osl38Profilbildet til MeeowProfilbildet til sisunorProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til RogermadsProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til LissaProfilbildet til lalaparProfilbildet til NordJente90Profilbildet til mark04Profilbildet til LatexToiletSlave
Profilbildet til AlesioProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til nada000Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til KaisaProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til nelg90Profilbildet til PlatinumProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til JiJiProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til SadominatorProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til AinaCd

IrInA_Bi,real meetings

@irina
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt IrInA_Bi,real meetings:Disse profilene har IrInA_Bi,real meetings besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

IrInA_Bi,real meetings

Ditt kjønn

Par

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Kortvarig romanse

Min sexstatus

Lesbisk

Hva jeg liker best

threesome ffm

Hva jeg hater mest

pain

Fritekst

We’re a couple,f-28 years,m-46 years.Looking for a woman for threesome or another couple for soft swing.Area : Grenland

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje