Profilbildet til El DiabloProfilbildet til ManimalProfilbildet til BadboyProfilbildet til Kalle2Profilbildet til DorransProfilbildet til SwededarterProfilbildet til RomeoProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til AmpriProfilbildet til moss73Profilbildet til SvetikProfilbildet til SiljeProfilbildet til Tyber30Profilbildet til cat68
Profilbildet til just myselfProfilbildet til AfroManProfilbildet til Fin g30Profilbildet til KatherineProfilbildet til NjordProfilbildet til northkickProfilbildet til NannaProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Angel4uProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til orro75Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til kaiasoProfilbildet til TommybProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Kåtfyr34yes

vårkåt

@iskariot
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt vårkåt:Disse profilene har vårkåt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje