Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til Kate WProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til JavhaxProfilbildet til UerfarenProfilbildet til harepusenProfilbildet til jannis25Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Per SProfilbildet til shivaProfilbildet til GogT1971Profilbildet til burndocProfilbildet til SoffiProfilbildet til Hexa
Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Crazy92Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Solros72Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til BecksProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til JaNuSProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Geirern92Profilbildet til leandroProfilbildet til TengilProfilbildet til BIJ26M32

vårkåt

@iskariot
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt vårkåt:Disse profilene har vårkåt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje