Profilbildet til JiJiProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Crazy92Profilbildet til SkårnesProfilbildet til vickycdProfilbildet til faithProfilbildet til veilchenProfilbildet til petrus1956Profilbildet til InsomniaProfilbildet til dp72Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til ØstfoldGutt
Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til Jan46Profilbildet til sisunorProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til kmfantProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Roger84Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til shinY_Profilbildet til ToyenProfilbildet til søker sexProfilbildet til ChivasProfilbildet til yanaProfilbildet til sir-digby-chicken-caesar

vårkåt

@iskariot
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt vårkåt:Disse profilene har vårkåt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje