Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til swedmanProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til NeonProfilbildet til JM28Profilbildet til Siba44Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til SuzProfilbildet til DodraugenProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til ArousalProfilbildet til Hemne72Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Arvidluis
Profilbildet til elghodeProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til temptationProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til SammiProfilbildet til burndocProfilbildet til JiJiProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til RonnProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til bwilly

vårkåt

@iskariot
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt vårkåt:Disse profilene har vårkåt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje