Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til RJProfilbildet til SammiProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Tobben28Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Matiine123Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til AfroManProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til ElleseusProfilbildet til superteddProfilbildet til BergenBiSugerDeg
Profilbildet til Haakon92Profilbildet til SamehadaProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til latex66Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til sjømannProfilbildet til JupiterProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til ReidarProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til ole322Profilbildet til HexaProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Shadowwolf

vårkåt

@iskariot
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt vårkåt:Disse profilene har vårkåt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje