Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til buskerudProfilbildet til cat68Profilbildet til m52aProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til apeeassProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til TigerProfilbildet til NATURISTEN
Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Andersen89Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til DodraugenProfilbildet til MariusProfilbildet til Isabella10Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til RixnProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til knny88Profilbildet til halloisProfilbildet til SnæxProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Geirern92Profilbildet til GiggS

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje