Profilbildet til **WanjaProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til staalmannenProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til petrus1956Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til JosepProfilbildet til førdeparetProfilbildet til MissProfilbildet til Natasha93Profilbildet til xdresserProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til KaisaProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til two-playful
Profilbildet til foresterProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til På_søkProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Trappani89Profilbildet til BiTrineProfilbildet til Grom87Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til jannis25Profilbildet til KristiansenProfilbildet til par_30Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Tyber30Profilbildet til Par på camProfilbildet til Langbein
  • 3 år, 4 måneder siden

    vårkåt

    vårkåt ble et registrert medlem 3 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje