Profilbildet til bait69Profilbildet til kinky667Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til ShineProfilbildet til NjordProfilbildet til IronheartProfilbildet til SnæxProfilbildet til Helene89Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til andy1988Profilbildet til LissaProfilbildet til Martinoslo
Profilbildet til latino123Profilbildet til Per SProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til geddimannProfilbildet til burndocProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til SoffiProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til jan50Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til snirlenProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til naitsProfilbildet til Mossing34
  • 3 år, 2 måneder siden

    vårkåt

    vårkåt endret profilbildet sitt 3 år, 2 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje