Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til freaky2Profilbildet til Thea92Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til MehtevasProfilbildet til DrulProfilbildet til SamehadaProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til freezinProfilbildet til AvalonProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Tara84Profilbildet til dia***
Profilbildet til binittedal31Profilbildet til Helene89Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Stine1986Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til jonas93Profilbildet til Plu2Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til NeonProfilbildet til Singel49Profilbildet til KogKProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Vanessa Storm(TV)
  • 2 år, 10 måneder siden

    vårkåt

    vårkåt endret profilbildet sitt 2 år, 10 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje