Profilbildet til RememBr83Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til poopITboyProfilbildet til windel999Profilbildet til AndiiProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til SuzProfilbildet til OsloG21Profilbildet til apeeassProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til BiTrineProfilbildet til ZeroProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Kjellar
Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til kaiasoProfilbildet til IronheartProfilbildet til CharlesProfilbildet til InsomniaProfilbildet til TheMissProfilbildet til petrus1956Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Slappen72Profilbildet til sexworker202

vårkåt

@iskariot
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt vårkåt:Disse profilene har vårkåt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje