Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til LadyStarProfilbildet til KarinagayProfilbildet til OsloG21Profilbildet til PhenrikProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til SuzProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til ManimalProfilbildet til two-playfulProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Helene89Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til MatteStProfilbildet til troendern93Profilbildet til naits
Profilbildet til Plu2Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til AndroidProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til andy1988Profilbildet til MolliProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til testomanProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til MannValdresProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Alesio

vårkåt

@iskariot
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt vårkåt:Disse profilene har vårkåt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje