Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til NordlandProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til latino123Profilbildet til brollProfilbildet til bbck osloProfilbildet til nada000Profilbildet til L_KProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til love one anotherProfilbildet til GoldenProfilbildet til RogermadsProfilbildet til MrVoldProfilbildet til norseman9
Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til geddimannProfilbildet til MolliProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til sola50Profilbildet til CharlesProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til vanosm52Profilbildet til snirlenProfilbildet til chip

vårkåt

@iskariot
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt vårkåt:Disse profilene har vårkåt besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje