Profilbildet til XenaProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til GoldenProfilbildet til halloisProfilbildet til jens41Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til petrus1956Profilbildet til OlavsenProfilbildet til LangbeinProfilbildet til vekten75Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Johnsen966
Profilbildet til Angel84Profilbildet til MatteStProfilbildet til dewill77Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til westpar76Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til RubberkingProfilbildet til karlaaProfilbildet til DjeimiProfilbildet til RJProfilbildet til Caleron86Profilbildet til sjømannProfilbildet til Sigurd_Rise

vårkåt

@iskariot
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt vårkåt:Disse profilene har vårkåt besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 51 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 51 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje