Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til kjelli77Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Cd28Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til BecksProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til ShjalomProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til golfbearProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til sandnes-par
Profilbildet til sverre89Profilbildet til lalaparProfilbildet til SjtProfilbildet til NordJente90Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til sweden boyProfilbildet til troendern93Profilbildet til ArousalProfilbildet til Joachim*Profilbildet til KimmernProfilbildet til Trh1980Profilbildet til badboy1986Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til gebbensladd

vårkåt

@iskariot
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt vårkåt:Disse profilene har vårkåt besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 18 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 18 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje