Profilbildet til bergenm30Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til vanosm52Profilbildet til AvalonProfilbildet til orphansProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til ElyProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Plu2Profilbildet til TordenspydProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Loker
Profilbildet til toro60Profilbildet til veilchenProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til dp72Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til harepusenProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til StianProfilbildet til JiJiProfilbildet til Leto78Profilbildet til apeeassProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til silver

vårkåt

@iskariot
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt vårkåt:Disse profilene har vårkåt besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

vårkåt

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje