Profilbildet til LenemorProfilbildet til monique tvProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til bad666boyProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Donatello21Profilbildet til stian93Profilbildet til GoldenProfilbildet til BillProfilbildet til wille455Profilbildet til orphansProfilbildet til spruksProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til just myselfProfilbildet til BabyW
Profilbildet til IronheartProfilbildet til LatexmannProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til bergen89Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til afrikarProfilbildet til monique tvProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Andersen89Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Anne72Profilbildet til KennethR88Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Isabella10

vårkåt

@iskariot
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt vårkåt:Disse profilene har vårkåt besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

vårkåt

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje