Profilbildet til trannyboyProfilbildet til nord88Profilbildet til vekten75Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til bad666boyProfilbildet til På_søkProfilbildet til jenandProfilbildet til RubberkingProfilbildet til TengilProfilbildet til Joey77Profilbildet til poopITboyProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til hank95Profilbildet til par_30
Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til westpar76Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til KWGProfilbildet til Thea92Profilbildet til freaky2Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)

MesterErik (Ris otk )

@ivan48
aktiv 1 uke, 2 dager siden
Disse profilene har besøkt MesterErik (Ris otk ):Disse profilene har MesterErik (Ris otk ) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje