Profilbildet til ToremannProfilbildet til love one anotherProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til RubberkingProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til -MissV-Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til maler.nProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til dewill77Profilbildet til ValeriaProfilbildet til DorransProfilbildet til Becks
Profilbildet til ToyenProfilbildet til PlatinumProfilbildet til NataProfilbildet til nada000Profilbildet til Dotto81Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Angel84Profilbildet til MelekProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til frekkis71Profilbildet til JM28Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Skorpionen

j18elverum

@j18elverum
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt j18elverum:Disse profilene har j18elverum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje