Profilbildet til kaiasoProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til KennethR88Profilbildet til lauraloveProfilbildet til staalmannenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til swedmanProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til veilchenProfilbildet til Solros72Profilbildet til fadedProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til XjanneProfilbildet til ole322
Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til someboyProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Andersen89Profilbildet til KvinnenProfilbildet til LatexfunProfilbildet til faithProfilbildet til CharlesProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til apeeassProfilbildet til AfroManProfilbildet til binittedal31Profilbildet til rosegartner33

j18elverum

@j18elverum
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt j18elverum:Disse profilene har j18elverum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje