Profilbildet til CalaDorProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til jannis25Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til julieProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til AjscreamProfilbildet til j18elverumProfilbildet til golfbearProfilbildet til bergen89Profilbildet til Pussi
Profilbildet til testomanProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til troendern93Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til AlexanderProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til TheRose49Profilbildet til ninatvProfilbildet til ZeroProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Gutt23TRD

j18elverum

@j18elverum
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt j18elverum:Disse profilene har j18elverum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje