Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til SussProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til hank95Profilbildet til NyssaProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til ingoladProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til SuzProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til testomanProfilbildet til godsg1Profilbildet til jonas93
Profilbildet til Tony21Profilbildet til Mr.XProfilbildet til KvastenProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til m52aProfilbildet til guttenProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til ErogenProfilbildet til GiggSProfilbildet til westpar76Profilbildet til RogermadsProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til NightdiverProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til cat68Profilbildet til Satzumi213

j18elverum

@j18elverum
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt j18elverum:Disse profilene har j18elverum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje