Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til monique tvProfilbildet til Ready4funProfilbildet til AnetteleProfilbildet til JontassProfilbildet til ManimalProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til mann oslProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til shaftyProfilbildet til urokraakeProfilbildet til No StringsProfilbildet til OsloG21Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Fin g30
Profilbildet til El DiabloProfilbildet til KarinagayProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til BjoernProfilbildet til badboy1986Profilbildet til CalaDorProfilbildet til brollProfilbildet til SadominatorProfilbildet til InsomniaProfilbildet til DrulProfilbildet til NoMoreMrNiceguy

j18elverum

@j18elverum
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt j18elverum:Disse profilene har j18elverum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje