Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til mindwtoProfilbildet til h_frodeProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til bakerProfilbildet til lalaparProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til harepusenProfilbildet til røyskattaProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Tigergutten82
Profilbildet til miss76Profilbildet til wille455Profilbildet til 2KosProfilbildet til Tony21Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Linda_25Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Torill1979Profilbildet til ElyProfilbildet til faithProfilbildet til Mr Nilsen

j18elverum

@j18elverum
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt j18elverum:Disse profilene har j18elverum besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje