Profilbildet til davidandreProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til NowheremanProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til SjtProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til RogermadsProfilbildet til AjscreamProfilbildet til MolliProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Solros72Profilbildet til ManimalProfilbildet til Difference___Profilbildet til Kalle2
Profilbildet til Linda_25Profilbildet til faithProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til miss76Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til sweettortureProfilbildet til xtrProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til TheReaderProfilbildet til KennethR88Profilbildet til LærerenProfilbildet til komigje69Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til dogbayProfilbildet til Mr.Bombastic

j18elverum

@j18elverum
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt j18elverum:Disse profilene har j18elverum besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje