Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til GeiriProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til MikeProfilbildet til Isabella10Profilbildet til AlekProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til På_søkProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til HommeProfilbildet til Modesty56Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til Handyman31Profilbildet til fotfetisj
Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til poopITboyProfilbildet til EscobarProfilbildet til TheRose49Profilbildet til AlekProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Modesty56Profilbildet til jonas93Profilbildet til knny88Profilbildet til ArconadaProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til LathamsProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til NordJente90

j18elverum

@j18elverum
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt j18elverum:Disse profilene har j18elverum besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje