Profilbildet til KjellarProfilbildet til Anne72Profilbildet til bad666boyProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til joniProfilbildet til AnetteleProfilbildet til ScorpionProfilbildet til slaviProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Osl38Profilbildet til golfbearProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Tine cd
Profilbildet til jente2011Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Erik1337Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til sexworker202Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til testomanProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Slappen72Profilbildet til NinnaProfilbildet til StrazoProfilbildet til TheMissProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Lill17

j18elverum

@j18elverum
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt j18elverum:Disse profilene har j18elverum besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 16 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 16 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje