Profilbildet til englevingerProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til stian93Profilbildet til HebroProfilbildet til knutbrgProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til simonaProfilbildet til pytagorasProfilbildet til TigerProfilbildet til ExodiaProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til SuzProfilbildet til Lica89
Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til TheRose49Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til bad666boyProfilbildet til CharlesProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til JontassProfilbildet til AlesioProfilbildet til dogbayProfilbildet til Bimann43Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til BjornchProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til badboy1986

j18elverum

@j18elverum
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt j18elverum:Disse profilene har j18elverum besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje