Profilbildet til Trappani89Profilbildet til XL KukkProfilbildet til KogKProfilbildet til eddi1000Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til nelg90Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Per SProfilbildet til Linda_25Profilbildet til sjømannProfilbildet til Androx0Profilbildet til SimProfilbildet til Thomasass
Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til SupermannProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Mandal37Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til KennethR88Profilbildet til JærguttenProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til julieProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til HazeProfilbildet til Odin

j18elverum

@j18elverum
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt j18elverum:Disse profilene har j18elverum besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

j18elverum

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje