Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til SvetikProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til DragongirlProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til RubberkingProfilbildet til MarwinProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til babyblueeyes
Profilbildet til RubberkingProfilbildet til CdrypaProfilbildet til kaiasoProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til poffenProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til ingoladProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til NordlandProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til KarinagayProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til windel999Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til søl

j18elverum

@j18elverum
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt j18elverum:Disse profilene har j18elverum besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

j18elverum

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje