Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til @nn@Profilbildet til sisunorProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Tara84Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til CindyCDProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til ChivasProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til RJProfilbildet til veilchenProfilbildet til geddimannProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til kmfant
Profilbildet til BjornchProfilbildet til LærerenProfilbildet til Angel4uProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til SarlimeProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til kmfantProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til KjellarProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Trusted Smiley

jadaellerneida

@jadaellerneida
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt jadaellerneida:Disse profilene har jadaellerneida besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje