Profilbildet til SjtProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Mr.XProfilbildet til SvetikProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Cd28Profilbildet til runAProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til jannis25Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Hilde79Profilbildet til Angel4u
Profilbildet til jonas93Profilbildet til nattroseProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til KimmernProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til mindwtoProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til BiparProfilbildet til LærerenProfilbildet til DavinciProfilbildet til snirlen

jadaellerneida

@jadaellerneida
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt jadaellerneida:Disse profilene har jadaellerneida besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje