Profilbildet til ManimalProfilbildet til harepusenProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til AyakachanProfilbildet til PlatinumProfilbildet til StianProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til latino123Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til temptationProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til sabriinaProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Sjt
Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til skurk3Profilbildet til Helene89Profilbildet til IronheartProfilbildet til Kate WProfilbildet til SamehadaProfilbildet til losamantesProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Crazy92Profilbildet til BabyWProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til babyblueeyes

jadaellerneida

@jadaellerneida
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt jadaellerneida:Disse profilene har jadaellerneida besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje