Profilbildet til SherylProfilbildet til komigje69Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Telemann88Profilbildet til jan50Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til dp72Profilbildet til Grom87Profilbildet til MissProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til foresterProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Midas
Profilbildet til LatexleahProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til InnlandetProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til ingoladProfilbildet til ScorpionProfilbildet til bamsefarProfilbildet til ToyenProfilbildet til DorransProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Emiljepusiiii14

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje