Profilbildet til Par på camProfilbildet til AvalonProfilbildet til claireProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Geirern92Profilbildet til MM77Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til regntøymannProfilbildet til oslo-mann
Profilbildet til LatexfunProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til simonaProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til TingTongProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til leandroProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til OdinProfilbildet til poopITboyProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Angel84Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Stvg.mann_89

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje