Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til snirlenProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til nelg90Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til just myselfProfilbildet til xtrProfilbildet til MariusProfilbildet til trisvikProfilbildet til agderProfilbildet til northkickProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til slaviProfilbildet til .transe oslo 47
Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til LærerenProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til bamsefarProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til JontassProfilbildet til runAProfilbildet til AlexsProfilbildet til Helene89Profilbildet til Geirern92Profilbildet til JiJiProfilbildet til BBW28Profilbildet til SvantepriProfilbildet til xantippeProfilbildet til .transe oslo 47

tr.h,photvdo

@jaktmeister
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt tr.h,photvdo:Disse profilene har tr.h,photvdo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje