Profilbildet til AnMy99Profilbildet til SvetikProfilbildet til PlatinumProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til førdeparetProfilbildet til KosMusProfilbildet til snirlenProfilbildet til stian93Profilbildet til NinnaProfilbildet til LatexmannProfilbildet til silverProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Isabella10Profilbildet til kjelli77
Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til DrYvilProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til NåProfilbildet til AnMy99Profilbildet til someboyProfilbildet til SuzProfilbildet til HardRockProfilbildet til SjtProfilbildet til zethProfilbildet til Arvidluis

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje