Profilbildet til førdeparetProfilbildet til carmellaProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Anne72Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Man30303Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til beitoProfilbildet til LadyStarProfilbildet til ChrisCProfilbildet til ballderProfilbildet til SvetikProfilbildet til jarlemannProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Andyrj
Profilbildet til plusSProfilbildet til NataProfilbildet til cat68Profilbildet til temptationProfilbildet til StianProfilbildet til kennedy85Profilbildet til lalaparProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til BiparProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til MizzyProfilbildet til beito

jan50

@jan-g
aktiv 1 år, 7 måneder siden
janpan63 skype Vis
Disse profilene har besøkt jan50:Disse profilene har jan50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje