Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til ValeriaProfilbildet til AzathothProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til sexypar85Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Flekka18Profilbildet til buskerudProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til swedmanProfilbildet til RomeoProfilbildet til AinuinoBodø
Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til KvinnenProfilbildet til foresterProfilbildet til Fin g30Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til MedusaProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Slappen72Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Man30303Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til SamehadaProfilbildet til regntøymannProfilbildet til TheReader

jan50

@jan-g
aktiv 2 år siden
janpan63 skype Vis
Disse profilene har besøkt jan50:Disse profilene har jan50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje