Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til lekenergodProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til two-playfulProfilbildet til KiwienProfilbildet til staalmannenProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til SadominatorProfilbildet til pitt76Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til dia***Profilbildet til freaky2Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til bwilly
Profilbildet til BecksProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Ready4funProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til LokerProfilbildet til LadysmanProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til LissaProfilbildet til SimProfilbildet til h_frodeProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til par_30Profilbildet til lekenergod

jan50

@jan-g
aktiv 2 år, 5 måneder siden
janpan63 skype Vis
Disse profilene har besøkt jan50:Disse profilene har jan50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje