Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til LissaProfilbildet til LeneaProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til krsflortProfilbildet til KosMusProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Per SProfilbildet til westpar76Profilbildet til NjordProfilbildet til LeticiaProfilbildet til lekenergodProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Trudelutt
Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til brollProfilbildet til lalaparProfilbildet til SiljeProfilbildet til BotanicalProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til MatteStProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til MarwinProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til nina1992Profilbildet til OralProfilbildet til SKubrickProfilbildet til **WanjaProfilbildet til ZaxProfilbildet til subtrollet71

jan50

@jan-g
aktiv 2 år, 3 måneder siden
janpan63 skype Vis
Disse profilene har besøkt jan50:Disse profilene har jan50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje