Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til JaNuSProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til lovebbwProfilbildet til DorransProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Flekka18Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til fintparProfilbildet til JavhaxProfilbildet til VigdisProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Njord
Profilbildet til Donatello21Profilbildet til BadboyProfilbildet til TheReaderProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Passivg19Profilbildet til BittenProfilbildet til FinelineProfilbildet til badboy1986Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til KvastenProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til pitt76Profilbildet til godsg1Profilbildet til Anne72

jan50

@jan-g
aktiv 1 år, 9 måneder siden
janpan63 skype Vis
Disse profilene har besøkt jan50:Disse profilene har jan50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje