Profilbildet til kennethProfilbildet til SamehadaProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til lekenergodProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til bby123Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til ElyProfilbildet til Chivas
Profilbildet til ArousalProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til KatherineProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til JupiterProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til BiTrineProfilbildet til MaykieProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Tine cdProfilbildet til MizzyProfilbildet til Handyman31Profilbildet til xtr

Jan46

@jan46
aktiv 9 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Jan46:Disse profilene har Jan46 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje