Profilbildet til SpindelProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til kennedy85Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til MM77Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til TheReaderProfilbildet til **WanjaProfilbildet til urokraakeProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Mandrake
Profilbildet til Passivg19Profilbildet til SvetikProfilbildet til JærguttenProfilbildet til leandroProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til SakoProfilbildet til akane21Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til CharlesProfilbildet til SpindelProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Lill17Profilbildet til lalaparProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Dark Angel

Jan46

@jan46
aktiv 2 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Jan46:Disse profilene har Jan46 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje