Profilbildet til foresterProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til kmfantProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til someboyProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til YouwishProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til maritaProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Tobben28Profilbildet til TonyMontana
Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Osl38Profilbildet til Tara84Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til simonaProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til MortenBProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Modesty56Profilbildet til SvetikProfilbildet til ElleseusProfilbildet til ToyenProfilbildet til ZaxProfilbildet til sølProfilbildet til HOT-SPANISH-BOY

Jan46

@jan46
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt Jan46:Disse profilene har Jan46 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje