Profilbildet til jeanettekProfilbildet til blaithinProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til GeiriProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til BrumProfilbildet til FinelineProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Robert Love
Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Slave g23Profilbildet til XenaProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til regntøymannProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til burndocProfilbildet til KvinnenProfilbildet til CulprateProfilbildet til joniProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til carogirlProfilbildet til _Nordre Land_

Par i Aust Agder

@jane
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Par i Aust Agder:Disse profilene har Par i Aust Agder besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Par i Aust Agder

Ditt kjønn

Par

Frivillige opplysninger

Hva jeg liker best

Sosialt vennskap, pluss litt til 🙂

Hva jeg hater mest

Alt som omhandler smerte, wet og way to kinky er no good!

Fritekst

En liten hilsen vi skriver her til de som besøker vår profil, og som er nyfikne på hvem som er eier av nicket…..
Vi er et voksent og seriøst par som ønsker å komme i kontakt med andre seriøse, fortrinsvis dame eller par i alder mellom 30 og 55.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje