Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til JupiterProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til LokerProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til StianProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til ingoladProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til AndyrjProfilbildet til ToremannProfilbildet til shivaProfilbildet til Sako
Profilbildet til yanaProfilbildet til BiparProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til RogermadsProfilbildet til freaky2Profilbildet til BillProfilbildet til sluggernProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til SammiProfilbildet til h_frodeProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til TorolavProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til elinkoskos

Grønnøyd

@jannicke
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Grønnøyd:Disse profilene har Grønnøyd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje