Profilbildet til LululuuProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til BjoernProfilbildet til SussProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til KatherineProfilbildet til JimBodenProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til shado33Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til westpar76Profilbildet til MeeowProfilbildet til krsflortProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Lill17
Profilbildet til skurk3Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til eddi1000Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til SakoProfilbildet til UerfarenProfilbildet til NannaProfilbildet til krsflortProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til DavinciProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til SoffiProfilbildet til faded

jannis25

@jannis25
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt jannis25:Disse profilene har jannis25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje