Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til MM77Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Huldra89Profilbildet til MarwinProfilbildet til ZeroProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til AsveigProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til coolchic101Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Shyroxya
Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Kas=)Profilbildet til KaisaProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til kaiasoProfilbildet til superteddProfilbildet til bwillyProfilbildet til Nic94Profilbildet til Mr.XProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til badboy1986Profilbildet til charlotee23Profilbildet til søtgutt36oslo

jannis25

@jannis25
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt jannis25:Disse profilene har jannis25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje