Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til AndiiProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Thea92Profilbildet til hawe35Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Handyman40Profilbildet til jannis25Profilbildet til 33Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Tobben28Profilbildet til colargolProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Mr.Sensitive
Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Fin g30Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Niko9Profilbildet til sjømannProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til PSYllonProfilbildet til halloisProfilbildet til RuienProfilbildet til simona

jannis25

@jannis25
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt jannis25:Disse profilene har jannis25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje