Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til AzathothProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til xdresserProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Lica89Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til knny88Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Ely
Profilbildet til No StringsProfilbildet til DjeimiProfilbildet til DionysusProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Reina21Profilbildet til kajabiProfilbildet til KiwienProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Per SProfilbildet til bakerProfilbildet til JosepProfilbildet til MolliProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til maritaProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Avalon

jannis25

@jannis25
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt jannis25:Disse profilene har jannis25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje