Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til latino123Profilbildet til MannValdresProfilbildet til *Punky*Profilbildet til petzlProfilbildet til **WanjaProfilbildet til agderProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til TorolavProfilbildet til babybooProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Musashi
Profilbildet til Tara84Profilbildet til Tony21Profilbildet til mark04Profilbildet til Tobben28Profilbildet til Mindy000Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til kinky667Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til OsloG21Profilbildet til badboy1986Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Geirern92Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Dragongirl

jannis25

@jannis25
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt jannis25:Disse profilene har jannis25 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje