Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til AzathothProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til xdresserProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Ramp78Profilbildet til BittenProfilbildet til CharlesProfilbildet til ballderProfilbildet til .tvliseProfilbildet til NataProfilbildet til faithProfilbildet til MolliProfilbildet til musclebottomoslo
Profilbildet til DrYvilProfilbildet til AsveigProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Helene89Profilbildet til freaky2Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til bad666boyProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til TabbeProfilbildet til Handyman40Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til snirlenProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Exos

JaNuS

@janus
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt JaNuS:Disse profilene har JaNuS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje