Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til GeiriProfilbildet til førdeparetProfilbildet til CindyCDProfilbildet til SnæxProfilbildet til AzathothProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Latex50Profilbildet til snirlenProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til buskerudProfilbildet til TordenspydProfilbildet til vesle 43
Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til akane21Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Caleron86Profilbildet til brollProfilbildet til IngunnProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Kate WProfilbildet til ChrisCProfilbildet til GoldenProfilbildet til Mass SageProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til RJProfilbildet til Løvejenta

JaNuS

@janus
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt JaNuS:Disse profilene har JaNuS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje