Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til poffenProfilbildet til sjømannProfilbildet til parivestProfilbildet til KvinnenProfilbildet til kennedy85Profilbildet til agderProfilbildet til sexypar85Profilbildet til mrroyalProfilbildet til ExodiaProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Klar 79Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man
Profilbildet til LookmeProfilbildet til BluwProfilbildet til andy1988Profilbildet til AinaCdProfilbildet til Dotto81Profilbildet til IronheartProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til SvetikProfilbildet til hank95Profilbildet til freaky2Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til orro75Profilbildet til RantazticProfilbildet til GiggS

JaNuS

@janus
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt JaNuS:Disse profilene har JaNuS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje