Profilbildet til JM28Profilbildet til latexthingProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til AndiiProfilbildet til Reisende40Profilbildet til j18elverumProfilbildet til bamsefarProfilbildet til LadyStarProfilbildet til shaftyProfilbildet til ToremannProfilbildet til par_30Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Kate W
Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til .LisetvProfilbildet til førdeparetProfilbildet til MaykieProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Nina18Profilbildet til pytagorasProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til fintparProfilbildet til Lenemor

JaNuS

@janus
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt JaNuS:Disse profilene har JaNuS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje