Profilbildet til binittedal31Profilbildet til Latex44Profilbildet til JiJiProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til -MissV-Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til NataProfilbildet til LadyStarProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til Bergen-nord
Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til guttenProfilbildet til AjscreamProfilbildet til MrVoldProfilbildet til 59modellProfilbildet til Andrea90Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til KristiansenProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til MedusaProfilbildet til SoffiProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til love one anotherProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldre

JaNuS

@janus
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt JaNuS:Disse profilene har JaNuS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje