Profilbildet til faithProfilbildet til kennethProfilbildet til AndiiProfilbildet til SiljeProfilbildet til just myselfProfilbildet til AyakachanProfilbildet til KospieProfilbildet til TommybProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til slaviProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til RockhardOslo
Profilbildet til Caleron86Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til sluggernProfilbildet til sweden boyProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til MizzyProfilbildet til lovebbwProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til RubberkingProfilbildet til NallexyProfilbildet til BluwProfilbildet til BotanicalProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Stine1986Profilbildet til BabyWProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes

JaNuS

@janus
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt JaNuS:Disse profilene har JaNuS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje