Profilbildet til MortenBProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til maler.nProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til CulprateProfilbildet til nina1992Profilbildet til Lez 40Profilbildet til kennethProfilbildet til sanjaProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til vårkåtProfilbildet til mannstavanger
Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Reisende40Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til SiljeProfilbildet til ArielProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til UerfarenProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til sweden boyProfilbildet til BiTrineProfilbildet til BjornchProfilbildet til SakoProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til agderProfilbildet til Oral

JaNuS

@janus
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt JaNuS:Disse profilene har JaNuS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje