Profilbildet til Tara84Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til binittedal31Profilbildet til XenaProfilbildet til SakoProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til jeanettekProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til MarwinProfilbildet til MissProfilbildet til synnyProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til ballderProfilbildet til mann osl
Profilbildet til AngelManProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Stine1986Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til mindwtoProfilbildet til SupermannProfilbildet til TigerProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til LokerProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til MaykieProfilbildet til Niko9Profilbildet til Tony21Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til naughtyboy23
  • 4 år, 9 måneder siden

    JaNuS

    JaNuS Posted an update in Kontaktannonser 4 år, 9 måneder siden

    Sotra – Vestlandet. Gressenkemann (55) $øker venninne for kos denne uka (21/10 ->)

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje