Profilbildet til knutbrgProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Sublime81Profilbildet til NylongummiProfilbildet til Isabella10Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til fridafridaProfilbildet til NjordProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til shinY_Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Stine1986Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Swededarter
Profilbildet til HardRockProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Kas=)Profilbildet til ChivasProfilbildet til TorolavProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til TommybProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til LatexfunProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til mark04Profilbildet til Bodøe-mann-27
  • 4 år, 4 måneder siden

    JaNuS

    JaNuS endret profilbildet sitt 4 år, 4 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje