Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til ballderProfilbildet til Flekka18Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til AjscreamProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til LadysmanProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til silver
Profilbildet til SKubrickProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til monique tvProfilbildet til bby123Profilbildet til ThomasassProfilbildet til shinY_Profilbildet til norseman9Profilbildet til AndiiProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til pitt76Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til TheMissProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Suz
  • 4 år, 1 måned siden

    JaNuS

    JaNuS endret profilbildet sitt 4 år, 1 måned siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje