Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til NjordProfilbildet til BrumProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til pitt76Profilbildet til virtuveProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Matiine123Profilbildet til Roger84Profilbildet til NordJente90Profilbildet til parivestProfilbildet til yana
Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Sonny55Profilbildet til TorolavProfilbildet til SarlimeProfilbildet til LamatryneProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til JiJiProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til SiljeProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til DetteErMeg

JaNuS

@janus
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt JaNuS:Disse profilene har JaNuS besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje