Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til northkickProfilbildet til PussiProfilbildet til StrazoProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til ArconadaProfilbildet til AfroManProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Reisende40Profilbildet til BecksProfilbildet til RogermadsProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til superteddProfilbildet til Sonny55Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)
Profilbildet til MeeowProfilbildet til KennethR88Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til trannyboyProfilbildet til CharlesProfilbildet til vekten75Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til zethProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til JærguttenProfilbildet til BergenoProfilbildet til NightdiverProfilbildet til orro75

JaNuS

@janus
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt JaNuS:Disse profilene har JaNuS besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje