Profilbildet til SussProfilbildet til kajabiProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Grom87Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til KristiansenProfilbildet til davidandreProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til søker sexProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Haakon92Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Cd28Profilbildet til MissM
Profilbildet til vickycdProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til andy1988Profilbildet til ExosProfilbildet til yanaProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til cat68Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til Siba44Profilbildet til brollProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til søker sexProfilbildet til carmellaProfilbildet til trond`enProfilbildet til Staale

JaNuS

@janus
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt JaNuS:Disse profilene har JaNuS besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje