Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til vanosm52Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til sweden boyProfilbildet til fadedProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til AyakachanProfilbildet til monique tvProfilbildet til VictorProfilbildet til NinnaProfilbildet til kjelli77Profilbildet til ArielProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til NataProfilbildet til SalsaDanser`n
Profilbildet til sweettortureProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til stor pungProfilbildet til gameroslProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til bamsefarProfilbildet til ani5Profilbildet til pierceddickProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til veilchenProfilbildet til karlaaProfilbildet til JiJiProfilbildet til Shjalom

JaNuS

@janus
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt JaNuS:Disse profilene har JaNuS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje