Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til AlekProfilbildet til UerfarenProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til BergenoProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Hulder1Profilbildet til Mossing34Profilbildet til foresterProfilbildet til ToyenProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Osl38Profilbildet til El DiabloProfilbildet til mrniceguy
Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til ErogenProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til NowheremanProfilbildet til CleoProfilbildet til komigje69Profilbildet til sweettortureProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til par_30

JaNuS

@janus
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt JaNuS:Disse profilene har JaNuS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje