Profilbildet til Klar 79Profilbildet til guttenProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til AjscreamProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til mrroyalProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til lalaparProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til ElviraProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Tommyb
Profilbildet til bwillyProfilbildet til DrulProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til zailoProfilbildet til spruksProfilbildet til eddi1000Profilbildet til godsg1Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til latex66Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til BabyWProfilbildet til SKubrickProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Erik1337Profilbildet til lovebbw

JaNuS

@janus
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt JaNuS:Disse profilene har JaNuS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje