Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til RogermadsProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til SpindelProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Klara31Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Trudelutt
Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til JM28Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Lica89Profilbildet til Sublime81Profilbildet til SarlimeProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til simonaProfilbildet til SkårnesProfilbildet til ballderProfilbildet til SKubrickProfilbildet til trisvikProfilbildet til KristiansenProfilbildet til halloisProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Vildeee

JaNuS

@janus
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt JaNuS:Disse profilene har JaNuS besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje