Profilbildet til silverProfilbildet til j18elverumProfilbildet til LamatryneProfilbildet til bbck osloProfilbildet til golfbearProfilbildet til Difference___Profilbildet til Telemann88Profilbildet til xtrProfilbildet til losamantesProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til sweettortureProfilbildet til coolchic101Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til par3427Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Butt Farmer
Profilbildet til JimBodenProfilbildet til fintparProfilbildet til runAProfilbildet til ChivasProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Caleron86Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Singel49Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til IngegardProfilbildet til -MissV-Profilbildet til AlexsProfilbildet til **vampeliten

JaNuS

@janus
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt JaNuS:Disse profilene har JaNuS besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje