Profilbildet til silverProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til ole322Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til frekkis71Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Thea92Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til BabyWProfilbildet til nafaProfilbildet til LangbeinProfilbildet til jeanettekProfilbildet til hgsd1
Profilbildet til Fresia4Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til shado33Profilbildet til 2KosProfilbildet til pvcloveProfilbildet til plusSProfilbildet til bwillyProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til kmfantProfilbildet til EvensProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Andrea90Profilbildet til JM28

JaNuS

@janus
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt JaNuS:Disse profilene har JaNuS besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje