Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til trisvikProfilbildet til Flekka18Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til sola50Profilbildet til ArousalProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Thea92Profilbildet til StrazoProfilbildet til burndocProfilbildet til LilliMyProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til SEXTREFF
Profilbildet til engenanjaProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til trisvikProfilbildet til JimBodenProfilbildet til FinelineProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til nattroseProfilbildet til AndiiProfilbildet til bergen89Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til beitoProfilbildet til maler.nProfilbildet til LululuuProfilbildet til skurk3Profilbildet til uzi69

JaNuS

@janus
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt JaNuS:Disse profilene har JaNuS besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 25 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 25 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 4 timer, 29 minutter siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje