Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til SupermannProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til SakoProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til julieProfilbildet til someboyProfilbildet til RomeoProfilbildet til zailoProfilbildet til MissProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til SjtProfilbildet til BecksProfilbildet til Anettele
Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til lalaparProfilbildet til ChivasProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til SoffiProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Tine cdProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Azathoth

JaNuS

@janus
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt JaNuS:Disse profilene har JaNuS besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 17 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 17 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 uke, 1 dag siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje