Profilbildet til jente2011Profilbildet til love one anotherProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Klara31Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til AfroManProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til HebroProfilbildet til Linda_25Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til KjellarProfilbildet til MartinosloProfilbildet til dogbay
Profilbildet til sportfuckProfilbildet til knny88Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til SadominatorProfilbildet til mark04Profilbildet til KiwienProfilbildet til latexthingProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til DionysusProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til candyqueen30

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje