Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til MartinosloProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Sublime81Profilbildet til NyssaProfilbildet til Thea92Profilbildet til Klara31Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Siba44Profilbildet til Latexfun
Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Haakon92Profilbildet til RAPID4Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til LangbeinProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til SvantepriProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til golfbearProfilbildet til RosjerProfilbildet til bergenm30Profilbildet til LadyBBW

jarlen,østfold

@jarlen
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt jarlen,østfold:Disse profilene har jarlen,østfold besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje