Profilbildet til MandrakeProfilbildet til MiaBProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til TordenspydProfilbildet til hgsd1Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til m52aProfilbildet til fintparProfilbildet til h_frodeProfilbildet til JiJiProfilbildet til StavangerProfilbildet til DorransProfilbildet til testomanProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Hulder1Profilbildet til iNøff_said
Profilbildet til urokraakeProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til RockDudeProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til nada000Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til shado33Profilbildet til GhroltProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til bad666boyProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til gamerosl

jarlen,østfold

@jarlen
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt jarlen,østfold:Disse profilene har jarlen,østfold besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje