Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til DrulProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Difference___Profilbildet til Oslo27Profilbildet til ManimalProfilbildet til Modesty56Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til apeeassProfilbildet til Kas=)
Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Joachim*Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Caleron86Profilbildet til KatherineProfilbildet til j18elverumProfilbildet til solaProfilbildet til AlexanderProfilbildet til moss73Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til vårkåtProfilbildet til chipProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Odin

jarlen,østfold

@jarlen
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt jarlen,østfold:Disse profilene har jarlen,østfold besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje