Profilbildet til MariusProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til DragongirlProfilbildet til BillProfilbildet til hotnoProfilbildet til urokraakeProfilbildet til NallexyProfilbildet til RubberkingProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til TheRose49Profilbildet til talkmanProfilbildet til ReidarProfilbildet til MrbigProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til IntrMannProfilbildet til Satzumi213
Profilbildet til mizzyProfilbildet til AndyrjProfilbildet til LeticiaProfilbildet til mark04Profilbildet til latex66Profilbildet til Linda_25Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til HardRockProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til SherylProfilbildet til BottomProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til VictorProfilbildet til FrStadPassiv

jarlen,østfold

@jarlen
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt jarlen,østfold:Disse profilene har jarlen,østfold besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje