Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til carogirlProfilbildet til toro60Profilbildet til BillProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til smoker;)Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til LarsnProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til BotanicalProfilbildet til harepusenProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til SofiaTheModell
Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til ElyProfilbildet til sexypar85Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til dp72Profilbildet til MikeProfilbildet til DrulProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til carmellaProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Platinum

Javhax

@javhax
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Javhax:Disse profilene har Javhax besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje