Profilbildet til poffenProfilbildet til j18elverumProfilbildet til MandrakeProfilbildet til ingoladProfilbildet til andy1988Profilbildet til Trh1980Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til RememBr83Profilbildet til BergenoProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til sølProfilbildet til BiTrineProfilbildet til trond`enProfilbildet til MrVoldProfilbildet til RixnProfilbildet til komigje69
Profilbildet til staalmannenProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Roger84Profilbildet til SjtProfilbildet til LatexleahProfilbildet til krsflortProfilbildet til Hulder1Profilbildet til ak00nProfilbildet til kajabiProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Angel84Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Lookme

Javhax

@javhax
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Javhax:Disse profilene har Javhax besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje