Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til SjtProfilbildet til BiTrineProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til ToremannProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til MortenBProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Gutt 94
Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Lez 40Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til DorransProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til vårkåtProfilbildet til latino123Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Matiine123

Javhax

@javhax
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Javhax:Disse profilene har Javhax besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje