Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til bunnyProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til NettstedetProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til ZizouProfilbildet til SKubrickProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til MissProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Ramp78Profilbildet til knny88
Profilbildet til jonas93Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til KongenProfilbildet til Siba44Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Hulder1Profilbildet til stian93Profilbildet til MannValdresProfilbildet til bby123Profilbildet til NataProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til NannaProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Ruien

Javhax

@javhax
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Javhax:Disse profilene har Javhax besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje