Profilbildet til @nn@Profilbildet til NallexyProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til TorolavProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til claireProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Solros72Profilbildet til MolliProfilbildet til latexthingProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til elghodeProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til NjordProfilbildet til chipProfilbildet til Tomas89bergen
Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Singel49Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til KiwienProfilbildet til SwededarterProfilbildet til dia***Profilbildet til stian93Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til halloisProfilbildet til veilchenProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til godheksa

Javhax

@javhax
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Javhax:Disse profilene har Javhax besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje