Profilbildet til CalaDorProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til AinaCdProfilbildet til TheMissProfilbildet til tinaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til superteddProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til ArielProfilbildet til Sonny55Profilbildet til StavangerProfilbildet til ElyProfilbildet til førdeparet
Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til dewill77Profilbildet til m52aProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til fadedProfilbildet til Sublime81Profilbildet til latino123Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til ingoladProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Mimmi51

Javhax

@javhax
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Javhax:Disse profilene har Javhax besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje