Profilbildet til CdrypaProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til BottomProfilbildet til Siba44Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til AlexanderProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til SylvesterProfilbildet til OsloG21Profilbildet til DrulProfilbildet til YouwishProfilbildet til Skeva91Profilbildet til RixnProfilbildet til sluggernProfilbildet til ShineProfilbildet til GuttOslo95
Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til VigdisProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til naitsProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til SimProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til orro75

Javhax

@javhax
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Javhax:Disse profilene har Javhax besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje