Profilbildet til bbck osloProfilbildet til AmpriProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til NightdiverProfilbildet til nina1992Profilbildet til AvalonProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til mrtoreProfilbildet til bakerProfilbildet til Slappen72Profilbildet til TheRose49Profilbildet til SnæxProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Dark Angel
Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til MariusProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Fin g30Profilbildet til GiggSProfilbildet til MidasProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til dewill77Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til MusashiProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Buffy93Profilbildet til m33sandnes

Javhax

@javhax
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Javhax:Disse profilene har Javhax besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 11 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 11 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje