Profilbildet til kaiasoProfilbildet til Donatello21Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til kennedy85Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til 33Profilbildet til GeiriProfilbildet til poopITboyProfilbildet til nina1992Profilbildet til ZizouProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til LeneaProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til TonyMontana
Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Fin g30Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Dotto81Profilbildet til IntrMannProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til BergenoProfilbildet til xtrProfilbildet til TabbeProfilbildet til Niko9Profilbildet til Goldfingermann1

Javhax

@javhax
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Javhax:Disse profilene har Javhax besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 7 timer, 56 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 7 timer, 56 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje