Profilbildet til Fin g30Profilbildet til .tvliseProfilbildet til MatteStProfilbildet til kaiasoProfilbildet til BBW28Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til MariusProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til vårkåtProfilbildet til nelg90Profilbildet til solaProfilbildet til RJProfilbildet til ManimalProfilbildet til GeiriProfilbildet til bamsefarProfilbildet til Tobben28
Profilbildet til babybooProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til ExosProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til .tvliseProfilbildet til TheMissProfilbildet til 59modellProfilbildet til beitoProfilbildet til BjoernProfilbildet til Suz

Javhax

@javhax
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Javhax:Disse profilene har Javhax besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 48 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 48 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje