Profilbildet til Niko9Profilbildet til GeiriProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til JustinProfilbildet til BotanicalProfilbildet til temptationProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til MissyMooProfilbildet til simonaProfilbildet til TuttaProfilbildet til MM77Profilbildet til InnlandetProfilbildet til XenaProfilbildet til Bjoern
Profilbildet til DonGrisProfilbildet til kmfantProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til DrYvilProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til urokraakeProfilbildet til TordenspydProfilbildet til joniProfilbildet til TheReaderProfilbildet til MarwinProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Hemne72Profilbildet til DragongirlProfilbildet til kennedy85

Javhax

@javhax
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Javhax:Disse profilene har Javhax besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Javhax

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Vil helst ikke si

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje