Profilbildet til LåtteProfilbildet til mann oslProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til BergenoProfilbildet til HommeProfilbildet til VildeeeProfilbildet til TengilProfilbildet til foresterProfilbildet til ShineProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til NowheremanProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til bigutttgardermoen32
Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til swedmanProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til hawe35Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til faithProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til jenandProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Caleron86Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til SakoProfilbildet til Hexa

Javhax

@javhax
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Javhax:Disse profilene har Javhax besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Javhax

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Vil helst ikke si

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje