Profilbildet til Joachim*Profilbildet til akane21Profilbildet til testomanProfilbildet til MortenBProfilbildet til mizzyProfilbildet til krsflortProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til BluwProfilbildet til MoaProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til toro60Profilbildet til joniProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Victor
Profilbildet til .LisetvProfilbildet til veilchenProfilbildet til JupiterProfilbildet til SakoProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Buffy93Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til HommeProfilbildet til ak00nProfilbildet til Toralf_89

Javhax

@javhax
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Javhax:Disse profilene har Javhax besøkt:

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Vil helst ikke si

Min sexstatus

Hetero

Obligatoriske opplysninger

Alias

Javhax

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje