Profilbildet til shaftyProfilbildet til sverre89Profilbildet til LookmeProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til MariusProfilbildet til sola50Profilbildet til hgsd1Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til buskerudProfilbildet til 59modellProfilbildet til Jan46Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til InsomniaProfilbildet til MannPåHotell
Profilbildet til førdeparetProfilbildet til parivestProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til naitsProfilbildet til GoldenProfilbildet til ballderProfilbildet til nafaProfilbildet til UerfarenProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til KjellarProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Merethe21Profilbildet til SKubrick

jeanettek

@jeanettek
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt jeanettek:Disse profilene har jeanettek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje