Profilbildet til pytagorasProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til ArielProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til blaithinProfilbildet til nafaProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til julieProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til Thomasass
Profilbildet til guttenProfilbildet til EspenProfilbildet til SvantepriProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til XenaProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Slave g23Profilbildet til LatexleahProfilbildet til KristiansenProfilbildet til AinaCdProfilbildet til agderProfilbildet til solaProfilbildet til Stvg.mann_89

jeanettek

@jeanettek
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt jeanettek:Disse profilene har jeanettek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje