Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Linda_25Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Siba44Profilbildet til nada000Profilbildet til vekten75Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Erik1337Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Nallexy
Profilbildet til orphansProfilbildet til BrumProfilbildet til GoldenProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til shinY_Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til babybooProfilbildet til mindwtoProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til GhroltProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til BB-btm4top

jeanettek

@jeanettek
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt jeanettek:Disse profilene har jeanettek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje