Profilbildet til OdinProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til OsloG21Profilbildet til BiTrineProfilbildet til cat68Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til westpar76Profilbildet til KiwienProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til LadyStarProfilbildet til AsveigProfilbildet til StrazoProfilbildet til SvantepriProfilbildet til TheMissProfilbildet til HOT-SPANISH-BOY
Profilbildet til Difference___Profilbildet til RixnProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til OralProfilbildet til MehtevasProfilbildet til AvalonProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til two-playfulProfilbildet til ExodiaProfilbildet til MariusProfilbildet til LadyStarProfilbildet til leandro

jeanettek

@jeanettek
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt jeanettek:Disse profilene har jeanettek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje