Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til davidandreProfilbildet til bwillyProfilbildet til JaNuSProfilbildet til stuve92Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til KjellarProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til SuzProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til veilchenProfilbildet til andy1988Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Girlflower
Profilbildet til skurk3Profilbildet til NallexyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til LærerenProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til OsloG21Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Oslo27Profilbildet til MidasProfilbildet til sweden boyProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til LululuuProfilbildet til DrømmeMann

jeanettek

@jeanettek
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt jeanettek:Disse profilene har jeanettek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje