Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til TheReaderProfilbildet til troendern93Profilbildet til kennedy85Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til testomanProfilbildet til lalaparProfilbildet til ArielProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Olagutten
Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til MarwinProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til ElleseusProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til sexworker202Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til hotnoProfilbildet til Isabella10Profilbildet til runA

jeanettek

@jeanettek
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt jeanettek:Disse profilene har jeanettek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje