Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til HommeProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til ArielProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til par_30Profilbildet til CalaDorProfilbildet til golfbearProfilbildet til SadominatorProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_
Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til røyskattaProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til pvcloveProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til vårkåtProfilbildet til .LisetvProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til CandyCrush

jeanettek

@jeanettek
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt jeanettek:Disse profilene har jeanettek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje