Profilbildet til AndroidProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til davidandreProfilbildet til trannyboyProfilbildet til PlatinumProfilbildet til HebroProfilbildet til Lica89Profilbildet til NallexyProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til VictorProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til latino123Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til fadedProfilbildet til El DiabloProfilbildet til hallois
Profilbildet til MortenBProfilbildet til harepusenProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Alexander44Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til pitt76Profilbildet til bergen89Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til pellepoleProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til El DiabloProfilbildet til ChivasProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til Arousal

jeanettek

@jeanettek
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt jeanettek:Disse profilene har jeanettek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje