Profilbildet til Sonny55Profilbildet til ArielProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til bunnyProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til 2KosProfilbildet til shinY_Profilbildet til NordJente90Profilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Ramp78Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til gutt1981Profilbildet til AndiiProfilbildet til CatherineVonZuiden
Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til MandrakeProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til stian93Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til shaftyProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til No StringsProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til mindwtoProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til testomanProfilbildet til coolchic101Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til 59modellProfilbildet til godsg1

jeanettek

@jeanettek
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt jeanettek:Disse profilene har jeanettek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje