Profilbildet til RixnProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til xantippeProfilbildet til ReidarProfilbildet til ZeroProfilbildet til guttenProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til AlekProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til JosepProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Oslo27Profilbildet til ChivasProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til shinY_Profilbildet til Bipar
Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til InnlandetProfilbildet til sluggernProfilbildet til LatexleahProfilbildet til OralProfilbildet til chipProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til NåProfilbildet til LeneaProfilbildet til LokerProfilbildet til GeiriProfilbildet til sjømannProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til SuzProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Matiine123

jeanettek

@jeanettek
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt jeanettek:Disse profilene har jeanettek besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje