Profilbildet til smoker;)Profilbildet til SoffiProfilbildet til IntrMannProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til MissMProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Roger84Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til TigerProfilbildet til -MissV-Profilbildet til Jan46Profilbildet til AjscreamProfilbildet til LissaProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Olagutten
Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til toro60Profilbildet til NyssaProfilbildet til MidasProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til Erik1337Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til SylvesterProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til buskerudProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til IngegardProfilbildet til Yong

jeanymaria

@jeanyflirt
aktiv 2 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt jeanymaria:Disse profilene har jeanymaria besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje