Profilbildet til BecksProfilbildet til sweettortureProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til vekten75Profilbildet til DrYvilProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til engenanjaProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til mizzyProfilbildet til just myselfProfilbildet til Nata
Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til ElinesProfilbildet til Tobben28Profilbildet til AjscreamProfilbildet til LangbeinProfilbildet til AlexsProfilbildet til bergenm30Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til nada000Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til El DiabloProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Djeimi

jeanymaria

@jeanyflirt
aktiv 8 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt jeanymaria:Disse profilene har jeanymaria besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje