Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til NordJente90Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Fin g30Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til MariusProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til StavangerProfilbildet til CharlesProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til kmfantProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til urokraake
Profilbildet til Handyman31Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til MannValdresProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til nina1992Profilbildet til fintparProfilbildet til ElinesProfilbildet til DrYvilProfilbildet til bamsefarProfilbildet til charlotee23Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til rosegartner33

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje