Profilbildet til parivestProfilbildet til jenandProfilbildet til MariusProfilbildet til TheMissProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til testomanProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til kajabiProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til BistvgProfilbildet til carogirlProfilbildet til KongenProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Matiine123
Profilbildet til OralProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til vanosm52Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til **WanjaProfilbildet til JærguttenProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til westpar76Profilbildet til VigdisProfilbildet til julieProfilbildet til MeeowProfilbildet til BadboyProfilbildet til nafa

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje