Profilbildet til leandroProfilbildet til FreshnessProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til StrazoProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til DragongirlProfilbildet til XenaProfilbildet til OralProfilbildet til RAPID4Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Runo_Drammen
Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Flekka18Profilbildet til InnlandetProfilbildet til NallexyProfilbildet til LærerenProfilbildet til EscobarProfilbildet til wille455Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Cd28Profilbildet til Geirern92Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til bergen89Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til cat68Profilbildet til Kate W

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje