Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til GogT1971Profilbildet til SadominatorProfilbildet til KosMusProfilbildet til uzi69Profilbildet til ElviraProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til nord88Profilbildet til LissaProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til slaviProfilbildet til ShineProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Katherine
Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til nada000Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til snirlenProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til SamehadaProfilbildet til bergenm30Profilbildet til BillProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til PhenrikProfilbildet til SwededarterProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Søker spennign

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje