Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Telemann88Profilbildet til shado33Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Angel84Profilbildet til carogirlProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til BBW28Profilbildet til testomanProfilbildet til NinnaProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Fin g30Profilbildet til ani5Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til søker sex
Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til ani5Profilbildet til BottomProfilbildet til C.lop14Profilbildet til SuzProfilbildet til 59modellProfilbildet til NowheremanProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til OsloG21Profilbildet til TearyProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Tara84Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til ChrisC

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 5 år siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje