Profilbildet til kinky667Profilbildet til johnrunProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Nic94Profilbildet til Buffy93Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til JosepProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til kennethProfilbildet til LadyStarProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til orphansProfilbildet til TommybProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Exos
Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til bergen89Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til zethProfilbildet til ToremannProfilbildet til MissMProfilbildet til ElinesProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til YongProfilbildet til CharlesProfilbildet til TuttaProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Kjekken88

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje