Profilbildet til latino123Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til SupermannProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til trannyboyProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til hotnoProfilbildet til solaProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til westpar76Profilbildet til AndyrjProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til VictorProfilbildet til mann31vesterålen
Profilbildet til JM28Profilbildet til EvensProfilbildet til bakerProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til wille455Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til YouwishProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til DorcasProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til InnlandetProfilbildet til agderProfilbildet til Langbein

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje