Profilbildet til m52aProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Osl38Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til shaftyProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Leto78Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til SadominatorProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Caleron86Profilbildet til NordJente90
Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til guttenProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til TengilProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til AnMy99Profilbildet til GeiriProfilbildet til KWGProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Isabella10Profilbildet til fotfetisj

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 5 år, 3 måneder siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje