Profilbildet til talkmanProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Jan46Profilbildet til 2KosProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til DorransProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Hulder1Profilbildet til Linda_25Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Angel84Profilbildet til AnneTV Hedmark
Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til johnrunProfilbildet til knutbrgProfilbildet til angelica96Profilbildet til LatexleahProfilbildet til englevingerProfilbildet til sluggernProfilbildet til h_frodeProfilbildet til TorolavProfilbildet til komigje69Profilbildet til petzlProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til spruksProfilbildet til nina1992Profilbildet til modoulaminjammeh

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje