Profilbildet til bamsefarProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til bby123Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til troendern93Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til KaisaProfilbildet til pierceddickProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Jone30_svg
Profilbildet til XenaProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Mr.XProfilbildet til KennethR88Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til Kate WProfilbildet til FreshnessProfilbildet til ZeroProfilbildet til Natasha93Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til DragongirlProfilbildet til trond`enProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til bergen89

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 5 år siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje