Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til AlexsProfilbildet til pytagorasProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Androx0Profilbildet til Lars80Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til FinelineProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til BluwProfilbildet til Rantaztic
Profilbildet til qwerty19Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til testomanProfilbildet til SuzProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til pitt76Profilbildet til faithProfilbildet til Isabella10Profilbildet til kennedy85Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til BIJ26M32

Kimhan1992

@jegpulerallejenter
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Til jenter : kim.erlend.hansen92 skype legg meg til Vis
Disse profilene har besøkt Kimhan1992:Disse profilene har Kimhan1992 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje